Φουσκωτά στήθη: Νέα επαναστατική μέθοδος καταργεί την σιλικόνη!

Φουσκωτό στήθος

Ευχάριστα νέα, για τις γυναίκες που ονειρεύονται να απόκτήσουν πιο πλούσιο στήθος, ανακοίνωσαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Stanford.

Οι ερευνητές κατάφεραν να τοποθετήσουν σε γυναικείο μαστό, σάκο από περίβλημα οργανικού ζελέ το οποίο περιέχει απλό αέρα!. Ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας, Dr Phil Westbourne, δήλωσε πως η νέα μέθοδος έρχεται να καταργήσει τελείως την συμβατική τοποθέτηση σιλικονούχων εμφυτευμάτων, καθώς το στήθος γίνεται πιο φυσιολογικό σε αφή και όψη, το οργανικό ζελέ είναι απόλύτως ακίνδυνο και συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό και κυρίως για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του μεγέθους ανά πάσα στιγμή από την ίδια την φορέα.

Ο εσωτερικός σάκος τελειώνει σε μια εξωτερική βαλβίδα, πιστό αντίγραφο της γυναικείας θηλής, την οποία απλά ανοίγει και “φουσκώνει” το στήθος μέχρι το επιθυμητό μέγεθος. Στην περίπτωση που θέλει να το μικρύνει, αφαιρεί εύκολα τον περιττό αέρα με την ίδια μέθοδο.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και στους άνδρες, για την μεγέθυνση του ανδρικού μορίου, τοποθετώντας την βαλβίδα στην κορυφή της βαλάνου. Το εμπόδιο όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι λόγο απόστασης είναι αδύνατο το ίδιο το άτομο να φτάσει την βαλβίδα και αναγκαστικά θα πρέπει να ζητάει την βοήθεια ενός τρίτου (κατά προτίμηση όχι ενός φίλου του).

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 13 Jul 2011. Που; BREAKING, ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC