Ο Dirk Nowitzki έκανε πάρτυ κάτω από το καλάθι των Thunder

Ο Dirk Nowitzk με 48 πόντους (12/15 σουτ εντός πεδιάς και 24/24 βολές) έκανε κυριολεκτικά πάρτυ κάτω από το καλάθι των Thunder!

Οι  Mavericks έκαναν έτσι το 1-0 στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών της Δύση και οι Thunder αναρωτιούνται τι θα επακολουθήσει και πως θα σταματήσουν τον κεφάτο Γερμανό που δείχνει να το διασκεδάζει με την ψυχή του.

Nowitzki NBA party

Όλα ξεκίνησαν στο 4′ λεπτό του 1ου δεκαλέπτου όταν ο Dirk σαν γνήσιο party animal φόρεσε το χάρτινο καπελάκι του και το τεράστιο χρωματιστό παπιγιόν του και άρχισε να πετάει κομφετί στο παρκέ.

Αμέσως ακολούθησαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ενώ οι αντίπαλοι παίχτες των Thunder δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους και κοιτούσαν ανέκφραστοι τα τεκταινόμενα. Τα call girls εμφανίστηκαν από τα αποδυτήρια και άρχισαν να επιδίδονται σε sexy χορευτικά με τον Γερμανό γίγαντα να χαμογελάει ως τα αυτιά κρατώντας το μπαλονάκι του από ήλιο. Οι σαμπάνιες άρχισαν να ρέουν και το catering της περιοχής φρόντιζε ώστε τα πλαστικά πιατάκια των παιχτών να μην μένουν ποτέ άδεια από συνοδευτικά.

Ήταν πραγματικά ένα αξέχαστο πάρτυ για τον Dirk Nowitzki ο οποίος υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα φέρει και 2 κλόουν.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 19 May 2011. Που; BREAKING, ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC