Πρώτο το EpicNews στην ενημέρωση για τον μήνα Αύγουστο!

Στην πρώτη θέση των ενημερωτικών μέσων σε επισκεψιμότητα και τέταρτο συνολικά στην Ελλάδα πέρασε το EpicNews.gr τον Αύγουστο, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nilsοn ΚGB, 3.560.128 επισκέπτες εμπιστεύτηκαν το EpicNews για την ενημέρωση τους από τις 01 έως και τις 31 Αυγούστου.

EpicNews πρώτο στην ενημέρωση

Ο Δημοσθένης Επίκουρος, CEO και Πρόεδρος του Δ.Σ. του EpicNews, απέδωσε την εντυπωσιακή του άνοδο στο διαρκή εμπλουτισμό του περιεχομένου του και στη αδιάκοπη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη.

“To EpicNews αποτελεί ένα μοναδικό μέσο μαζικής και αποτελεσματικής στόχευσης όλων των ηλικιών. Η ανταπόκριση της διαφημιστικής αγοράς είναι ανάλογη της εντυπωσιακής ανόδου του στις προτιμήσεις των επισκεπτών.”

“Ενσωματώνοντας σύγχρονες web τεχνολογίες, που κάποιες από αυτές υλοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ίσως και παγκοσμίως, το EpicNews δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο του”.

“Θα θέλαμε από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους εκπληκτικούς αναγνώστες μας για την μεγάλη τιμή που μας κάνουν. Η πρώτη θέση μας αξίζει γιατί πραγματικά είμαστε οι καλύτεροι”.

EpicNews. Οι ειδήσεις όπως θα έπρεπε να είναι!

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 2 Sep 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC