Επίδομα ΕΚΑΣ για πρώην υπουργό της ΝΔ. Ελεήστε παρακαλώ!

Το ότι οι πολιτικοί ζουν μία ασκητική ζωή γεμάτη στερήσεις είναι γνωστό σε όλους μας και όπως φαίνεται πρώην υπουργός της Ν.Δ δεν μπορούσε να γλιτώσει από την άδικη μοίρα που χτυπάει όσους ασχολούνται με τον πολιτικό βίο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Opinionpost.gr, ο εν λόγω υπουργός έλαβε για το 2008 το επίδομα ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων ώστε να μπορέσει να επιβιώσει μιας και η πολιτική είναι λειτούργημα και δεν βγάζει κανείς λεφτά από την ενασχόληση του με αυτήν. Το καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης που φέρεται ότι εισέπραξε ο πρώην υπουργός αγγίζει τα 6.434,49 ευρώ.

Αν είστε μικρά παιδιά και ονειρεύεστε όταν μεγαλώσετε να ασχοληθείτε με την πολιτική, ξανασκεφτείτε το. Αν είστε έφηβος και μόλις αρχίσατε να οργανώνεστε σε κόμματα αφήστε τα όλα πίσω σας και ξεκινήστε μία τέχνη, π.χ τσαγκάρης. Αν είστε ενήλικας και ασχολείστε με την πολιτική τηλεφωνήστε στο “Για λογαριασμό σας” και μοιραστείτε το οικονομικό σας πρόβλημα ώστε να μην αναγκαστείτε να ξεπέσετε τόσο χαμηλά ώστε να λαμβάνετε το επίδομα των χαμηλοσυνταξιούχων.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 9 Mar 2011. Που; ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC