Το συμβούλιο των αρχηγών

Το συμβούλιο των αρχηγών

Το συμβούλιο των αρχηγών

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο των αρχηγών, το πρώτο μετά τον Μεγάλο Πόλεμο (ο οποίος ολοκληρώθηκε 65 χρόνια μετά τον Μικρό Πόλεμο).

Ο Άρχοντας Παπούλιας κάλεσε τους αρχηγούς όλων των φυλών σε διάλογο με σκοπό την ενότητα και την συσπείρωση ενάντια στον κοινό εχθρό, κάτι που δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε από την πρώτη ιστορική συνάντηση.

Ο Γ. Παπανδρέου, εκπροσωπώντας τα Ξωτικά, ζήτησε από τις υπόλοιπες φυλές να τον ακολουθήσουν και δήλωσε πως παρά τις μέχρι τώρα αποτυχίες του, η μητέρα του του είπε πως είναι ο καλύτερος.

Ο Α. Σαμαράς, ως αρχηγός των Ανθρώπων, δήλωσε πως δεν μπορεί να βλέπει τον λαό του να υποφέρει άλλο και πως ο μόνο αυτός είναι ικανός να οδηγήσει την χώρα στην νίκη.

Τα Χόμπιτ, με αρχηγό των Γ. Καρατζαφέρη δήλωσαν ότι θα ακολουθήσουν όποιον τους προσφέρει μια μικρή θέση στην εξουσία και ότι είναι ικανά για μεγαλύτερα πράγματα από το να φωνάζουν και να διασκεδάζουν τους Ανθρώπους.

Η Α. Παπαρήγα, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ, δεν μπόρεσε να γίνει κατανοητή καθώς κανένας δεν γνώριζε την γλώσσα που χρησιμοποιούσε με αποτέλεσμα να είναι απλά ένας ενοχλητικός θόρυβος που εμπόδιζε την συζήτηση.

Τέλος, ο Α. Τσίπρας, εκπροσωπώντας τα Στρουμφάκια, αφού τραγούδησε μερικά γνωστά τραγούδια της φυλής του, περίμενε υπομονετικά το τέλος του συμβουλίου για να μπορέσει να παίξει και πάλι, αμέριμνος στο στρουμφοχωριό.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 30 May 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC