Το νέο Mac OS X 10.7.3.1 Monkey μόνο με $29.99!

Το νέο OS X 10.7.3.1 Monkey

Το νέο OS X 10.7.3.1 Monkey

Όπως όλοι περιμέναμε η Apple παρουσίασε πριν από λίγη ώρα στο πλαίσιο της WWDC 2011 το πολυαναμενόμενο Mac OS X 10.7.3.1 Monkey, κάνοντας μια σύντομη περιγραφή των χαρακτηριστικών του.

Η τελική έκδοση του νέου λειτουργικού θα διαθέτει 1 νέο χαρακτηριστικό το οποίο αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην μέχρι τώρα λειτουργία των Mac.

Το νέο Mac OS X 10.7.3.1 Monkey παρέχει στον χρήστη, για πρώτη φορά, την δυνατότητα να επιλέγει προς ποιά κατεύθυνση θα δείχνουν οι δείκτες της πυξίδας στο εικονίδιο του Safari !!!

Το καταπληκτικό είναι ότι η αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό στοιχίζει μόνο $29.99!!! Αν και θα συμβουλεύαμε τους αναγνώστες μας να κάνουν λίγη υπομονή καθώς φήμες λένε ότι ετοιμάζεται ήδη η έκδοση Mac OS X 10.7.3.1.0.1/2 Koala, στην οποία είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και δυνατότητα επιλογής χρώματος για τους εν λόγω δείκτες.

Πάντως στην Apple εμφανίζονται όλοι πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο τους επίτευγμα, αφού και μέχρι και ο ίδιος ο Steve Jobs, χαρακτήρισε το νέο OS “amazing”, όρο που χρησιμοποιεί  πρώτη φορά για κάποιο προϊόν της εταιρείας του.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 7 Jun 2011. Που; BREAKING, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC