Ο Μητσοτάκης στον αμερικάνικο στρατό

Μητσοτάκης κομάντο

Μητσοτάκης κομάντο

Κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως στοιχεία για επίλεκτες μονάδες “φαντάσματα” του αμερικανικού στρατού, που χρησιμοποιούνται σε άκρως μυστικές αποστολές. Η τελευταία φήμη όμως που κυκλοφορεί κάθε άλλο παρά αδιάφορους μπορεί να μας αφήσει, ειδικά τους Έλληνες.

Σύμφωνα με τις φήμες, αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρων για τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Βιολόγοι, γενετικοί επιστήμονες και εκπαιδευτές του αμερικανικού στρατού ήρθαν σε επαφή με τον κ. Μητσοτάκη για να εξετάσουν από κοντά το φαινόμενο της ανεξήγητης μακροζωίας του και της καταστροφικής αύρας που τον περιβάλλει. Αυτό που πραγματικά ήθελαν όμως ήταν DNA του επίτιμου, απαραίτητο για την κατασκευή του νέου μυστικού όπλου των ΗΠΑ. Υψηλόβαθμα στελέχη του Λευκού Οίκου δήλωσαν πως είναι πολύ κοντά στην δημιουργία του πρώτου γενετικά τελειοποιημένου στρατιώτη, ο οποίος θα στελεχώσει την πιο επίλεκτη μονάδα που διέθεταν ποτέ οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Και μόνο η εικόνα από ένα στρατό γενετικά τροποποιημένους Μητσοτάκηδες είναι αρκετή για να κάνει και τον ισχυρότερο εχθρό να παραδοθεί άνευ όρων.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 5 May 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC