Reality με θέμα την ζωή της Ελληνίδας υπουργού

Τέσσερις επώνυμες υπουργοί μας υποδέχονται στα σπίτια τους και μας ξεναγούν στη βουλή, στο υπουργικό τους γραφείο, στην βίλα τους, στην πισίνα τους αλλά και στην κρεβατοκάμαρά τους!

Το πολυσυζητημένο τηλεριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από ιδιωτικό κανάλι μεγάλης εμβέλειας για να μας εισάγει στον παράδεισο της πολιτικής ζωής.

Οι The Real Female Ministers of Athens προσπαθούν να συνδυάσουν καριέρα, οικογένεια και κοινωνική ζωή ενώ παράλληλα προσπαθούν να κλέψουν το δημόσιο χρήμα ώστε να αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Το show θα μας δείξει πως μία κυρία χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της μπορεί να αναρριχηθεί στα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής ζωής και να βγάζει όσα μία μέση ελληνική οικογένεια (μπαμπάς, μαμά, παππούς x2, γιαγιά x2).

Η εκπομπή θα μας αναδείξει τα συναρπαστικά ταλέντα της Ελληνίδας υπουργού η οποία έχει την ικανότητα να λαμβάνει μίζες με το ένα χέρι κάτω από το τραπέζι ενώ παράλληλα με το άλλο χέρι ξεσκατώνει και αλλάζει πάνα στο μωρό της.

Οι The Real Female Ministers of Athens θα μας πάρουν μαζί τους στα πολυτελή εστιατόρια και τα μαγαζιά που συχνάζουν, θα μας συστήσουν τους πολιτικούς που συναναστρέφονται. Κι αν όλα αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά “ζουμερά”, θα μας εκμυστηρευτούν τα πάντα για την σκάνδαλα που συγκλονίζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

Οι The Real Female Ministers of Athens αναμένεται να γίνουν το απόλυτο HIT της Ελληνικής TV και να σπάσουν τα μηχανάκια της AGB.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 11 Mar 2011. Που; LIFESTYLE, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC