[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Οι νέες στολές των ΜΑΤ

Μετά την χτεσινή εμφάνιση αστυνομικού των ΜΑΤ με παιχνιδιάρικο ροζ συνολάκι, και ασορτί αξεσουάρ (ασπίδα, κράνος, μπότες περίστροφο κ.α) μία νέα ευκαιρία ξεπροβάλει για την Ε.Α.

Η φωτογραφία του αστυνομικού έκανε το γύρω του Κόσμου με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας να δίνουν συγχαρητήρια στην Ε.Α. για το γούστο της και την καθώς το ροζ είναι το χρώμα του Χειμώνα που αναμένεται να φορεθεί πολύ φέτος!

ΜΑΤ κόκκινη μπογιά

Μετά από τα διθυραμβικά σχόλια του διεθνούς τύπου η Κυβέρνηση έδωσε εντολή στο Υπουργείο Προστασίας για διενέργεια διαγωνισμού με σκοπό την σχεδίαση νέων στολών που θα ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας και θα προβάλουν την χώρα μας στο εξωτερικό με σύγχρονο τρόπο.

Οι νέες στολές αναμένεται να φέρουν έναν αέρα φρεσκάδας στην μουντή Αθήνα ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους τουρίστες. Παράλληλα, οι νέες στολές θα τονώσουν το πεσμένο ηθικό των αστυνομικών καθώς επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ετήσια αλλαγή γκαρνταρόμπας αποφέρει θετικά συναισθήματα που χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα και βελτιώνουν την υγεία.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογραφικής μας ομάδας, τα 3 επικρατέστερα σχέδια μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι τα έξης:

Στολή ΜΑΤ Hello Kity

ΜΑΤ νέα στολή Hello Kitty

Click στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση

Στολή ΜΑΤ Burberry

ΜΑΤ νέα στολή Burberry

Click στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση

Στολή ΜΑΤ LV

ΜΑΤ νέα στολή LV

Click στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση

Ποιό σας αρέσει; Η ψήφος σας μετράει! Αφήστε το σχόλιο σας εδώ, ή στην σελίδα μας στο Facebook ή μέσω του twitter:

  • Ψηφίζω  #EpicNewsGR_Mat_LV στο @epic_news http://wp.me/p1ABL0-G1
  • Ψηφίζω #EpicNewsGR_Mat_Burberry στο @epic_news http://wp.me/p1ABL0-G1
  • Ψηφίζω #EpicNewsGR_Hello_Kitty στο @epic_news http://wp.me/p1ABL0-G1

Η αρχική φωτό προέρχεται από το wikimedia

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 20 Oct 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC