Πεινάς; Φάε ένα μ…..

Το Μ.toast 300 υπόσχεται να φέρει τον Έλληνα πολιτικό αρχηγό στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας!

M.toaster EpicNews

Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα απολαυστικό πρωινό! Πασάλειψε και εσύ τον αγαπημένο σου πολιτικό αρχηγό με ότι τραβάει η όρεξη σου!

Βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, οι επιλογές είναι ατελείωτες! Άσε τη φαντασία σου να οργιάσει και φάε, δάγκωσε, γλύψε, πασάλειψε ή κάψε το αγαπημένο σου πολιτικό πρόσωπο!

 

M.toaster EpicNews

Ελαφρώς ζεσταμένος, τραγανός ή καλοψημένος ο αγαπημένος σου πολιτικός αρχηγός σε περιμένει για να τον βάλεις στο στόμα σου και να τον ξεσκίσεις… στις δαγκωνιές.

Η M.toast 300 προσφέρεται προς το παρόν σε 10 διαφορετικά μοντέλα που διακοσμούν τα τοστ σας με τους αγαπημένους σας πολιτικούς αρχηγούς! Ανάμεσα στα διαθέσιμα μοντέλα ξεχωρίσαμε τα 3 παρακάτω:

M.toast Αντώνης Σαμαράς

Φάε ένα Μ….. όπως το τρώμε τόσα χρόνια! Τοστ, βούτυρο και μέλι. Το παραδοσιακό πρωινό με βούτυρο και μέλι αποκτά μία άλλη αίσθηση επάνω στο πρόσωπο του γλυκού Αντώνη.

M.toast Samaras EpicNews

M.toast Γεώργιος Παπανδρέου

Φάε ένα Μ… αλά Αμερικάνικα! Τοστ, αυγά και μπέικον. Για όσους προτιμούν το κλασικό Αμερικάνικο πρωινό με αυγά και μπέικον. Προσοχή: Απαγορεύεται αυστηρά για όσους έχουν χοληστερίνη!

M.toast Papandreou EpicNews

M.toast Γεώργιος Καρατζαφέρης

Πεινάς; Φάε ένα Μ….. αλά Ελληνικά! Τοστ, ελιά και φέτα. Για τον πραγματικό Έλληνα που δεν επηρεάζεται από μόδες και παραμένει πιστός στα προϊόντα της ελληνικής μάνας γης.

M.toast Karatzaferis EpicNews

Σε ερώτηση μας για τον αν θα κυκλοφορήσει κάποιο επετειακό μοντέλο με πολιτικούς εκτός των 300 της βουλής, η εταιρεία μας απάντησε ότι αυτή τη στιγμή εργάζονται επάνω στο M.toast Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αποφεύγοντας ωστόσο να μας δώσει επίσημα μία ημερομηνία κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Όπως έχει διαρρεύσει μέσα από την εταιρεία, τα prototypes M.toast Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε καθώς καίνε ολοκληρωτικά τις φέτες του τοστ.  Το γεγονός είναι ανεξήγητο και έχει προβληματίσει την εταιρεία καθώς η βασική γραμμή παραγωγής παραμένει η ίδια.

M.toast Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (prototype)

M.toast Mitsotakis

Το M.toast 300 κοστίζει 60€ και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών. Το μοντέλο M.toast K. Mitsotakis αναμένεται μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2012 με τιμή που θα αγγίζει τα 90€, λόγω των δυσκολιών που εμφανίζονται στην γραμμή παραγωγής.

Κάθε μπουκιά, μία γαστρονομική απόλαυση που σαγηνεύει τις αισθήσεις… Απόκτησε και εσύ μία τοστιέρα Μ300, άσε την φαντασία σου ελεύθερη και φάε ένα Μ…. M.toast!

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 7 Nov 2011. Που; BREAKING, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC