Οι Bon Jovi support στον Βασίλη Καρρά

Το μεγαλύτερο μουσικό event της φετινής χρονιάς, είναι γεγονός. Σήμερα  λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, χιλιάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τους θρυλικούς και διαχρονικούς ”Bon Jovi” στην πρώτη εμφάνισή τους στη χώρα μας, σε μία συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του “Open Air 2011 Tour“!

Στην πραγματικότητα η εμφάνιση των Bon Jovi δεν αποτελεί το κύριο θέμα της σημερινής συναυλίας καθώς θα αρκεστούν απλά στο ρόλο του support για τον μεγάλο λαϊκό μας βάρδο Βασίλη Καρρά. Το ΟΑΚΑ έχει ήδη διαμορφωθεί έτσι ώστε να υποδεχτεί το μεγαλειώδες αυτό γεγονός.

Οι Bon Jovi support στον Βασίλη Καρρά

Οι Bon Jovi support στον Βασίλη Καρρά

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους:

  • 1500 stands των 4 ατόμων έχουν τοποθετηθεί μπροστά από την σκηνή (τιμή φιάλης €600).
  • 5 VIP τραπέζια, για τους λίγους και εκλεκτούς, είναι επάνω στο stage σε απόσταση αναπνοής από τον καλλιτέχνη.
  • 950 λουλουδούδες θα γυρνάνε ασταμάτητα μεταφέροντας συνολικά 5 τόννους γαρύφαλλα τα οποία αναμένεται να “πνίξουν”  την συναυλία.
  • Αμέτρητες ποσότητες φυστίκι αράπικο και χιλιάδες λίτρα χύμα ουίσκι  ΆΑ ποιότητας θα απογειώσουν την διάθεση των θεατών.

Ο Jon Bon Jovi σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, μετά τις τελευταίες πρόβες με τον Βασίλη Καρρά, δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους επισκεπτόμαστε την Ελλάδα. Για μένα προσωπικά, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά του συγκροτήματος, ήταν επιθυμία να σταθούμε δίπλα στον Β. Καρρά, έστω και ως support.

Ενθουσιαστήκαμε πραγματικά με τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του. Είναι πολύ απλός και μας αντιμετώπισε από την αρχή σαν ίσους καλλιτέχνες χωρίς ίχνος υπεροψίας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την σημερινή βραδιά!”

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 20 Jul 2011. Που; BREAKING, LIFESTYLE.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC