Σηκωμένος… και με τον νόμο!

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των κέντρων διασκέδασης, εξέδωσε σήμερα εγκύκλιο η οποία καθορίζει την επίσημη στολή στα ανώτερα κλιμάκια των εργαζομένων στα εν λόγω κέντρα (γνωστοί ως Υπεύθυνοι).

όρθιος γιακάς

Σύμφωνα με την εγκύκλιο όλοι οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι, από την 1/8/2011 να φέρουν την επίσημη ενδυμασία η οποία βάση του νέου κανονισμού είναι:

  • Μπλουζάκι τύπου Polo με κοντά μανίκια, χρώματος ροζ και ένα νούμερο μικρότερο από το κανονικό μέγεθος του εργαζόμενου.
  • Το μέγεθος του γιακά καθορίζεται από την θέση του εκάστοτε υπευθύνου, ξεκινώντας από τα 5 cm για τα χαμηλότερα κλιμάκια (π.χ υπεύθυνος για τα τασάκια) και προσθέτοντας 1 cm σε κάθε κλίμακα.
  • Όλοι οι γιακάδες πρέπει να είναι ανοιχτοί, σε άριστη κατάσταση, χωρίς τσάκιση, με μυτερό τελείωμα προς την πλευρά των ώμων.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ είναι η διατήρηση του γιακά πάντα σε όρθια θέση και το ύφος ξινού μάγκα καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας.

Ο Yπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος εμφανίστηκε αποφασισμένος για την επιβολή του νέου κανονισμού δηλώνοντας ότι έχει προγραμματιστεί η σύσταση ομάδας ελέγχου οι οποίοι θα κυκλοφορούν με κόλλες σιδερώματος για την άμεση συμμόρφωση των παραβατών.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 7 Jul 2011. Που; BREAKING, LIFESTYLE.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC