Καταργούνται τα αυτόματα ΑΤΜ στις τράπεζες! Ανοίγουν 20.000 νέες θέσεις εργασίας!

Η πρόσφατη συνάντηση του ΔΝΤ με την Ελληνική κυβέρνηση και η επιβολή νέων οικονομικών μέτρων έκρυβε εκπλήξεις. Ένα από τα νέα μέτρα που αναμένεται να εφαρμοστούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο  είναι η κατάργηση των ενεργοβόρων και οικονομικά ασύμφορων αυτόματων ΑΤΜ στις τράπεζες και η αντικατάσταση τους με ανειδίκευτο προσωπικό!

Σύμφωνα με την εισήγηση του ΔΝΤ, τα αυτόματα ΑΤΜ των τραπεζών αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα στην οικονομία καθώς οι οθόνες τους και τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα χρησιμοποιούν τεράστια ποσά ενέργειας. Με τα τιμολόγια της ΔΕΗ να αυξάνονται κάθε χρόνο η αντικατάσταση των ATM από ανειδίκευτο προσωπικό με εβδομαδιαίες συμβάσεις εργασίας κρίνεται οικονομικότερη και θα βοηθήσει την χώρα να βγει από το τέλμα.

Οι νέοι συμβασιούχοι θα εργάζονται σε ειδικά διαμορφωμένα κουβούκλια με εμφάνιση όμοια με των παραδοσιακών ΑΤΜ που έχουμε συνηθίσει:

Νέες θέσεις εργασίας στις Ελληνικές τράπεζες

Νέες θέσεις εργασίας στις Ελληνικές τράπεζες

Η πλήρης λίστα των σημείων που έκριναν την τύχη των ΑΤΜ, όπως διέρρευσε από την ομάδα του ΔΝΤ:

ATM – Πλεονεκτήματα

  • Έχει ωραία κουμπάκια και φωτεινή οθόνη

ATM – Μειονεκτήματα

  • Μεγάλο κόστος απόκτησης
  • Τεράστια κατανάλωση ρεύματος
  • Ακριβή συντήρηση
  • Ο προϊστάμενος  δεν μπορεί να ξεσπάσει επάνω του
  • Το σπάνε και το καίνε στις πορείες
  • Το σηκώνουν με γερανούς και το κλέβουν
  • Δεν διαθέτει χείλη για το παραδοσιακό φίλημα στον κώλο του εκάστοτε εκλεγμένου βουλευτή.
  • Δεν αποτελεί ψοφοφόρο για κανένα κόμα.

Το μέτρο θα ανοίξει  20.000 νέες θέσεις εργασίας και θα κλείσει τα στόματα που φέρονται κατά του Γ. Παπανδρέου και της Κυβέρνησης του διαδίδοντας αισχρά ψεύδη περί εργασιακού μεσαίωνα στην Ελλάδα.

Η καταβολή αιτήσεων για την κάλυψη των 20.000 θέσεων* ξεκινάει από την 1/12/2011 και μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικώς στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, είτε online στην νέα του ηλεκτρονική διεύθυνση ευρέσεως εργασίας  www.takanoolagia15euro.gr.

* Θα προτιμηθούν άτομα χαμηλού σωματικού βάρους και ύψους κάτω του 1,60μ. με εργασιακή άνεση σε κλειστούς χώρους.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 11 Oct 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC