Φοροκάρτα: Τα κρυφά σύμβολα και το χάραγμα του Αντίχριστου (666)

Το σηµάδι του Αντίχριστου ή αλλιώς ο αριθµός 666 (στα ελληνικά χξστ) απασχολεί ακόµη µία φορά τους φανατικούς χριστιανούς, µε αφορµή την κυκλοφορία της Φοροκάρτας, της νέας κάρτας αποδείξεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Η δημοσιογραφική ομάδα του EpicNews προμηθεύτηκε ήδη την νέα φοροκάρτα και αποκαλύπτει τα κρυφά μυστικιστικά σύμβολα που περιέχονται στην επιφάνεια της φοροκάρτας αλλά είναι αόρατα με γυμνό μάτι!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για  την Φοροκάρτα, για να μην σας πάρει ο διάολος!

 

Πρόκειται για την ειδική κάρτα του υπουργείου Οικονομικών, η οποία θα χρησιμοποιηθεί από τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να καταγράφονται σε αυτήν τα ποσά των δαπανών τους.

Υποτίθεται ότι με την φοροκάρτα ο πολίτης θα αποφύγει την ταλαιπωρία συλλογής αποδείξεων που απαιτούνται για το χτίσιμο του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος… ποιος όμως είναι πραγματικά ο σκοπός ύπαρξης της φοροκάρτας;

Το “φαίνεσθαι” της φοροκάρτας

 

Η φοροκάρτα έχει όψη πιστωτικής κάρτας, είναι λευκή και στην μπροστινή όψη της αναγράφονται:”Κάρτα Αποδείξεων“, το σλόγκαν “Δίνω την κάρτα, συλλέγω έξοδα” και ένας μοναδικός 10ψήφιος κωδικός.

Φοροκάρτα

Η τρομακτική αλήθεια για την φοροκάρτα

 

Οι φωνές της Εκκλησίας και οι προφητείες των αγίων οδήγησαν την δημοσιογραφική ομάδα του EpicNews σε μία εις βαθέων έρευνα με τρομακτικά εύρημα που συγκλονίζουν.

Αρχικά η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς με την φοροκάρτα να εμφανίζεται ως κάτι το ακίνδυνο. Όταν όμως η φοροκάρτα περάστηκε από ένα μηχάνημα ακτίνων X, τα δεδομένα άλλαξαν! Με τρόμο διαπιστώσαμε ότι όλα όσα κήρυττε η Εκκλησία για το χάραγμα του Αντίχριστου είναι αληθή! Το 666 είναι εντυπωμένο στην φοροκάρτα και περιμένει να γίνει ένα με τον πολίτη που θα κάνει το μοιραίο λάθος να την προμηθευτεί!

Τα κρυφά σύμβολα και το χάραγμα του Αντίχριστου (666)

 
Φοροκάρτα αποδείξεων

Η φοροκάρτα περιέχει κρυφά μυστικιστικά σύμβολα το άποια είναι αόρατα στο γυμνό μάτι:

Φοροκάρτα αποδείξεων

  1. Την θέση του εθνόσημου παίρνει το σύμβολο της πεντάλφας των Samael-Lilith, της ανίερης ένωσης του έκπτωτου αγγέλου με την 1η γυναίκα του Αδάμ
  2. Το σηµάδι του «αντίχριστου» ή αλλιώς ο αριθμός 666 εμφανίζεται 2 φορές. Την 1η φορά ως μέρος του κρυφού barcode στην πάνω δεξιά γωνία της φοροκάρτας αλλά και ως πρόσθετη κατάληξη του κωδικού της κάρτας (κάτω αριστερά).
  3. Το σλόγκαν “δίνω την κάρτα, συλλέγω έξοδα” αλλάζει σε “δίνω την κάρτα, συλλέγω έξοδα, πάω στο διάολο

Μετά από αυτές τις τρομακτικές αποκλύψεις εσείς θα προμηθευτείτε την νέα φοροκάρτα; Εμείς πάντως όχι!

Πιστοί, Μετανοείτε!

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 3 Oct 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC