Έγκυος η Μενεγάκη. Αποκλειστικές φωτογραφίες. Αποκαλύπτουμε το φύλο του παιδιού!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σε ερημική παραλία γνωστού νησιού να απολαμβάνει τον ήλιο και την δροσιά της θάλασσας με τον γνωστό της σύντροφο. Σύμφωνα με μαρτυρίες των λουόμενων:

Η Ελένη Μενεγάκη φαινόταν πανευτυχής δίπλα στον Ματέο Παντζόπουλο και η φουσκωμένη της κοιλίτσα, που με την βοήθεια των ενδυματολόγων της έκρυβε επιμελώς εδώ και εβδομάδες, επιτέλους αποκαλύφθηκε!

Οι φωτογραφίες που το EpicNews κατάφερε να εξασφαλίσει μέσα από το ατελιέ γνωστού φωτογράφου, αποκαλύπτουν το οργανωμένο σχέδιο της Ελένης, του Ματέο και των μεγάλων Καναλιών, Εφημερίδων και Περιοδικών που δημοσίευαν κατ’ εξακολούθηση photoshoped φωτογραφίες με σκοπό να αποκρύψουν από το κοινό το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

Με κίνδυνο της επαγγελματικής μου καριέρας (ποιας καριέρας, βοηθός είμαι. Ανασφάλιστος και απλήρωτος εδώ και 3 μήνες) σας αποστέλλω τις πραγματικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την αλήθεια, πριν το ρετουσάρισμα που επέβαλαν τα Μ.Μ.Ε. Ας αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια στην μέση Ελληνίδα νοικοκυρά που αγωνιά για το αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος:

Μενεγάκη έγκυος Ματέο

Αριστερά η φωτογραφία με photoshop - Δεξιά η πραγματική φωτογραφία

Ελένη Μενεγάκη έγκυος

Αριστερά η φωτογραφία με photoshop - Δεξιά η πραγματική φωτογραφία

Εκτός όμως των αποκλειστικών φωτογραφιών, σας έχουμε ακόμα μία αποκάλυψη. Το φύλο του μωρού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που αποσπάσαμε από τον λουκουματζή της παραλίας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το φύλο του παιδιού της κ.α. Μενεγάκη και του κ. Παντζόπουλου!

Η κυρά Ελένη μιλούσε σε μία φίλη της στο τηλέφωνο και την άκουσα με τα ίδια μου τα μάτια! Είπε ότι περιμένει αγοράκι και μάλλον θα το κάνει ποδοσφαιριστή γιατί κλοτσάει πολύ. Κουκλάρα η Ελενάρα πάντως. Φτου, φτου!

Η μαρτυρία του λουκουματζή ελέγχεται για την ορθότητα της καθώς ο ίδιος βρισκόταν στην διπλανή ξαπλώστρα και πουλούσε τους λουκουμάδες του σε αιθέρια ύπαρξη αλλοδαπής προέλευσης με πλούσιο μπούστο και κοφτό μονοκίνι η οποία ενδέχεται να του απέσπασε την προσοχή με τα κάλλη της.

Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε “με έναν πόνο” και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 1 Aug 2011. Που; BREAKING, LIFESTYLE.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC