Facebook vs Google+: Στ@ρχιδι@ μ@ς aka αντι-LIKE button

Το Google+ aka Google Plus έκανε την εμφάνισή του απειλώντας την πρωτοκαθεδρία του Facebook, ωστόσο η απάντηση αναμένεται δριμύτατη από τον γίγαντα των Social Networks.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EpicNews το Facebook θα ανακοινώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το νέο αντι-LIKE button που θα καταπλήξει τα πλήθη!

Το στ@’ρχιδι@ μ@ς button θα αλλάξει μια για πάντα το τοπίο του Facebook και το Google+ θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι ακόμα πιο πρωτοποριακό για να ανταγωνιστεί την νέα τάση του “και έλεγα γιατί μου ξύνονται σήμερα”.

Στα' ρχίδια μας Facebook button

Το στ@’ρχιδι@ μ@ς aka anti-LIKE button έρχεται μετά από παράκληση εκατομμυρίων χρηστών του Facebook και την αποστολή αμέτρητων e-mail στους διαχειριστές του, ως ένα επιπλέον χαρακτηριστικό για να δελεάσει τους χρήστες να παραμείνουν στο Facebook και να μην φύγουν προς το Google Plus.

Ακολουθεί αποκλειστικό screenshot του στ@’ρχιδι@ μ@ς aka αντι-LIKE button το οποίο προλάβαμε και απαθανατίσαμε σε ένα glitch της πλατφόρμας.

Όπως παρατηρούμε, δίπλα από το κουμπί LIKE θα υπάρχει το κουμπί στ@’ρχιδι@ μ@ς το οποίο εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό του εικονίδιο. Μόλις ο χρήστης πατήσει το anti-LIKE button το wall post ανανεώνεται αυτόματα εμφανίζοντας τον αριθμό των χρηστών που έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους προς την άχρηστη πληροφορία με το “x people don’t give a fuck“.

Στα αρχίδια μας Facebook

Τώρα θα μπορούμε όλοι να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψή μας σε posts και status του τύπου:

  • “Τα σπάσαμε χτες στο club”
  • “Καφεδάκι στην παραλία με τον Γιώργο και την Μαρία”
  • “Μόλις ήρθα στην δουλειά και βαριέμαιιιι”
  • “Έτοιμες οι βαλίστες για την Μύκονο”
  • “Οι καινούργιες μου μπότες…”
  • “Ξύπνησα και έχω πονοκέφαλο”
  • “2 μηνιάτικα μου φύγανε χτες στον Γονίδη αλλά τα άξιζε”

και πολλές άλλες τέτοιες χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες καθημερινά δεχόμαστε από τους αγαπημένους μας φίλους στο Facebook.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 4 Jul 2011. Που; BREAKING, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC