Ελεήστε τον Πάγκαλο

Ρίγη συγκίνησης και δάκρυα στα μάτια προκάλεσε η χτεσινή δήλωση βόμβα του αντιπροέδρου Θ. Πάγκαλου πως αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι, λόγω των πολλών ακινήτων που κατέχει.

Ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθούσε ¨παγωμένο”, τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ, να καταρρέει μπροστά στις κάμερες εξομολογούμενος το δράμα το οποίο βιώνει, ενώ οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής σάστισαν μπροστά στην συγκλονιστική αυτή είδηση.

 

 

Στην ερώτηση: “Τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να βρείτε τα 7.500€ που σας αναλογούν για το χαράτσι;” η απάντηση του αντιπροέδρου ήταν αποστομωτική: “μπορεί να με συλλάβει ο Βενιζέλος και να με βάλει φυλακή“.

Το δράμα του άτυχου αυτού άνδρα φαίνεται πως δεν έχει τέλος καθώς δεν κατάφερε ακόμα να μαζέψει το ποσό που χρειάζεται για να σωθεί από τον δήμιο Βενιζέλο. Η μόνη λύση, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι να καταφύγει στην επαιτεία, πράγμα το οποίο και ξεκίνησε από σήμερα το πρωί.

Ελεήστε τον Πάγκαλο

Ελεήστε τον Πάγκαλο

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος, εμφανώς καταβεβλημένος, με ατημέλητο look και αινιγματικό, απλανές βλέμμα, παρέα με ένα αδέσποτο σκύλο.  Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και πλήθος κόσμου σπεύδει να προσφέρει τον οβολό του προς τον άπορο άνδρα.

Για διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων, ο αντιπρόεδρος, έχει αναρτήσει το πρόγραμμα εμφανίσεων του, για την εβδομάδα που διανύουμε, σε κολόνες στο προαύλιο της βουλής.

Πέμπτη 29/9/2011, 09:00 με 14:00 – Πλατεία Ομόνοιας / 18:00 με 20:00 – Μοναστηράκι

Παρασκευή 30/9/2011, 09:00 με 14:00 – Πλατεία Συντάγματος / 18:00 με 20:00 – Εθνικός Κήπος

Σάββατο 1/10/2011 09:00 με 14:00 – Μοναστηράκι

Ας μην έχουμε ένα ακόμα θύμα οικονομικής εξαθλίωσης στην χώρα μας.

Βοήθησε και εσύ…  Μπορείς!

 

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 29 Sep 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC