Πρόγραμμα διακοπών ΔΕΗ (Ιούλιος – Αύγουστος 2011)

Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, με δελτίο τύπου, το πρόγραμμα διακοπών της ΔΕΗ για την περίοδο Ιούλιος – Αύγουστος 2011.

Ξεκινώντας από τα ανώτερα κλιμάκια, ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο με τον γενικό διευθυντή, έχουν προγραμματίσει διακοπές 3 εβδομάδων σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στα νησιά Φίτζι. Το πακέτο είναι all inclusive, προσφέροντας από πλούσια γεύματα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, μέχρι καταδύσεις και μασάζ από αιθέριες υπάρξεις (κάτι που το έχουν πραγματικά ανάγκη μετά από μια χρονιά άγχους και κούρασης κάτω από απάνθρωπες συνθήκες εργασίας).

ΔΕΗ Διακοπές

Το κόστος του ταξιδιού ανέρχεται στα €800.000 και λόγω μεγαλοψυχίας των στελεχών, μόνο το 93% του συνόλου θα καλυφθεί με έξοδα της ΔΕΗ. Το υπόλοιπο 7% θα προέλθει από τις ίδιες τις τσέπες των μελών του συμβουλίου.

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ,  ήταν προγραμματισμένο αρχικά,  να κάνουν διακοπές μιας εβδομάδας σε προορισμό της επιλογής τους εντός Ελλάδας. Μετά όμως από διαδοχικές απεργίες ρεύματος και αφού καταστράφηκαν τόνοι ευπαθών προϊόντων λόγω ζέστης και στάλθηκαν δεκάδες ηλικιωμένα άτομα στο νοσοκομείο από θερμοπληξία κατάφεραν, μέσα από διάλογο, τον προγραμματισμό 10ήμερων διακοπών στην Ίμπιζα όπου θα μπορούν χωρίς κανέναν περιορισμό ή κατακραυγή, να συνεχίσουν να φωνάζουν όλοι μαζί στα διάσημα party του νησιού υπό τους ήχους διάσημων DJ.

Το κόστος του ταξιδιού για την ώρα παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, εκπρόσωπος των συνδικαλιστών είπε πως είναι υποχρέωση της ΔΕΗ να καλύψει εξολοκλήρου τις διακοπές τους, καθώς όλα έχουν γίνει με το αίμα και τον αγώνα του συνδικαλιζόμενου λαού.

Τέλος, για τα κατώτερα κλιμάκια (απλοί εργάτες, υπάλληλοι κτλ) δεν προβλέπονται διακοπές για το 2011.  Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, ανακαλούνται όλες οι άδειες και προγραμματίζεται η επιβολή έκτακτης  εισφοράς, καθώς η χώρα βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε μέσα από σκληρή εργασία και προσωπικές θυσίες.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 27 Jun 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC