O Τζιμπρίλ Σισέ αφήνει τον Παναθηναϊκό!

Τζιμπρίλ Σισέ: Θα φύγει, δεν θα φύγει, θα φύγει, δεν θα φύγει, θα φύγει… θα φύγει.

Το EpicNews έχει αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από το περιβάλλον του Γάλλου επιθετικού και σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: Φεύγει τελικά ο Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό και το σίριαλ της παραμονής τελειώνει εδώ βάζοντας τέλος στις φημολογίες γύρω από την ύπαρξη του αινιγματικού πάρτι με τίτλο The best farewell party ever.


Όλα ξεκίνησαν πριν από 2 ημέρες όταν γνωστό αθλητικό site δημοσίευσε πρόσκληση του αποχαιρετιστήριου πάρτι του Τζιμπρίλ Σισέ. Ορισμένοι αμφισβήτησαν την ύπαρξη του πάρτι, ενώ πολλοί αμφέβαλλαν και για την εγκυρότητα της είδησης ωστόσο μέχρι εχτές το νέο είχε καταχωρηθεί στη συνείδηση των φιλάθλων ως αληθές.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο Γάλλος επιθετικός με μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ισχυρίστηκε ότι πρόκειται απλώς για μία εκδήλωση όπου θα παρευρεθεί για να παίξει μουσική και τίποτα περισσότερο.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ; Θα μείνει στον Παναθηναϊκό ή έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του; Τι είναι αυτό το πάρτι; Ποιος θα παίζει μουσική; Τι dress code έχει; Θα σερβιριστεί φαγητό; Ποιοι celebrities θα παρευρεθούν; Όλες οι απορίες σας θα απαντηθούν παρακάτω!

Μετά από αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από το στενό περιβάλουν του Djibril Cisse (η καθαρίστρια του διαμερίσματος του Σισέ είναι 2η ξαδέρφη της κουνιάδας του περιπτερά που ο γιος του εργάζεται ως delivery boy στο σουβλατζίδικο απέναντι από το γραφείο μας) σας αποκαλύπτουμε ότι:

  • Ο Τζιμπρίλ Σισέ φεύγει τελικά από τον Παναθηναϊκό καθώς η μεταγραφή σε ομάδα Ιταλικού συλλόγου έχει ολοκληρωθεί.
  • Η απόφαση πάρθηκε μετά από την πίεση των λογιστών του και λόγω πληροφοριών ότι στα νέα μέτρα του ΔΝΤ θα περιλαμβάνεται φορολόγηση ανά τατουάζ, γεγονός που καθιστούσε ασύμφορη την παραμονή του Γάλλου άσσου στην Ελλάδα.
  • Το πάρτι θα έχει θέμα “Γεια σας παιδιά, γεια σας παιδιά, γεια σας παιδιά και να’σαστε καλά”, το dress code θα είναι Smart Casual και το catering θα σερβίρει τα αγαπημένα γαριδάκια του Σισέ. Στα decks θα είναι εκτός του Σισέ και οι Καραγκούνης, Γκοβού και Κατσουράνης. Ο Νίνης δυστυχώς δεν μπορεί να μπει στο Club λόγο ηλικίας.
  • Όλοι οι γνωστοί μαϊντανοί της Αθήνας θα βρίσκονται εκεί.

Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα ενημερώσουμε άμεσα το παρών δημοσίευμα…

 

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 21 Jun 2011. Που; BREAKING, ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC