Με βυζιά και με Αυτιά

Ελένη Αυτιά

Ελένη Αυτιά

Κίνηση ματ θεωρείται από κορυφαίους αναλυτές η απόφαση που ανακοίνωσε μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η μάχη της πρωινής ζώνης συνεχίζεται και μέχρι τώρα όλοι ψάχνουν την μυστική συνταγή που θα τους αποφέρει τα επιθυμητά νούμερα. Αυτό αναζητούσαν και οι υπεύθυνοι του σταθμού (τον οποίο ακόμα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε) εξετάζοντας κυρίως τα 2 μεγαθήρια της πρωινής ζώνης, την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Αυτιά.

Ο κάθε ένας έχει παρουσιάσει τεράστια απήχηση, σε διαφορετικό όμως ηλικιακό κοινό, με την Ελένη να φιγουράρει πρώτη στις προτιμήσεις των πιο νέων (ηλικίας 15 έως 35) και με τον Γιώργο να κοντεύει να ανακηρυχθεί άγιος από τις φανατικές του groupies (60+).  Κάπου εκεί, γεννήθηκε και η πρωτοποριακή από πλευράς μάρκετινγκ ιδέα, να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τηλεοπτικό κοινό από ολόκληρο το ηλικιακό φάσμα διασταυρώνοντας τους 2 θρύλους της ελληνικής τηλεόρασης.

Έτσι η Ελένη Αυτιά θα είναι κοντά μας από την νέα τηλεοπτική σεζόν και επιτέλους θα έχει όλο το “πακέτο”.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 24 May 2011. Που; BREAKING, LIFESTYLE, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC