Greek Margarita: Το Hollywood μεθάει… ελληνικά

Μια νέα μόδα “Ελληνικής Καταγωγής” έχει κατακτήσει τα πάρτυ του Hollywood τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο cocktail το οποίο πίνεται μετά μανίας και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Χολιγουντιανών σταρ και όχι μόνο.

Το όνομα αυτού Greek Margarita και είναι έμπνευση του βραβευμένου mixologist Peter Craven στο μεγαλύτερο club του Hollywood, LaVizoni, γνωστό για τα θρυλικά πάρτυ του με διάσημους αστέρες της Show Biz.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ιδέα του ήρθε μετά από ένα ταξίδι του στην Ελλάδα στο οποίο μαγεύτηκε από τις ελληνικές γεύσεις. Ανάμεσα στους λάτρεις του Greek Margarita είναι και ο ηθοποιός Charlie Sheen, ο οποίος φημολογείται ότι το προτιμάει κυρίως για τις αφροδισιακές του ιδιότητες.

greek margaritas

Greek Margarita

2 μεζούρες ούζο (χωρίς γλυκάνισο)

1 μεζούρα triple sec

1/2 μεζούρα χυμό λάιμ

Άνηθος

Αλάτι

Ανακατεύουμε καλά τα συστατικά σε ένα σέικερ με πάγο σε κύβους. “Γλύφουμε” τα χείλη ενός ποτηριού κοκτέιλ με φλούδα από αγγούρι και τα ακουμπάμε στο αλάτι και τον άνιθο για να κολλήσουν. Σερβίρουμε με τριμμένο πάγο και ολόκληρα κλωναράκια άνηθο.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 16 Apr 2011. Που; BREAKING, ΚΟΣΜΟΣ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC