15 Ιουνίου 2011 – Σύνταγμα. Η ημέρα που συλλάβανε τον Άγιο Βασίλη

Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική αστυνομία η οποία κατάφερε να συλλάβει τον επικίνδυνο σεσημασμένο τρομοκράτη, γνωστό εδώ και πολλά χρόνια με το ψευδώνυμο “Άγιος Βασίλης“.

Η επιχείρηση της Ελληνικής αστυνομίας είχε στηθεί από το πρωί, με 12 διμοιρίες ΜΑΤ και πλήθος μυστικών κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να γίνουν ένα με το πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών που διαδήλωναν για 22η συνεχόμενη ημέρα στο σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή.

Σύλληψη του αγανακτισμένου Άγιου Βασίλη στο σύνταγμα

Μετά από επικές μάχες σώμα με σώμα, ρίξεις δεκάδων κιλών απαγορευμένων χημικών ουσιών και τον ξυλοδαρμό οποιουδήποτε πολίτη συμμετείχε στην διαδήλωση, η αστυνομία κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της και συνέλαβε τον τρομερό κακοποιό αν και οι συνεργάτες του (μία ομάδα 12 ξωτικών και ένας εκπαιδευμένος τάρανδος που χρησίμευε ως μέσο διαφυγής) παραμένουν άφαντοι.

Στο άκουσμα της είδησης παρατηρήθηκαν έντονα πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς η μοναδική περίοδος που ο κόσμος έκανε την υπέρβαση και ψώνιζε κινδυνεύει με αφανισμό. Ενδεικτικά (όχι ότι μας ενδιαφέρει – μετοχές δεν έχουμε – εδώ να φάμε δεν έχουμε) ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:15, διαμορφώθηκε στις 1.223,94 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 3,39%.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 15 Jun 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC