Καρπούζι με φέτα!!!
Μετά από έρευνες και πειράματα πολλών ετών, επιστήμονες κατάφεραν επιτέλους να διασταυρώσουν επιτυχώς το καρπούζι με την φέτα! Το παραδοσιακό καλοκαιρινό έδεσμα των Ελλήνων καλλιεργείται ολοκληρωμένο, συνδυάζοντας τα δυο στοιχεία (καρπούζι και φέτα) σε ένα νέο υβριδικό φρουτομεζέ.
Το νέο φρούτο θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι καθώς η καλλιέργειά του έχει ήδη ξεκινήσει.
Διατίθεται σε 2 τύπους: με αγελαδινή ή με κατσικίσια φέτα.