Τέλος τα λουλούδια στα μπουζούκια.

λουλουδοπόλεμος στα μπουζούκια

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για το μέλλον της ελληνικής διασκέδασης και συγκεκριμένα για τον κλάδο των μπουζουκιών.

Ο αγαπημένος μας λουλουδοπόλεμος, σύμβολο κοινωνικού status, οικονομικής υπεροχής και αγάπης προς την ποιοτική διασκέδαση, απειλείται με εξαφάνιση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας η εγχώρια παραγωγή γαρύφαλλων δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των Ελλήνων και τα αποθέματα στις κρατικές αποθήκες θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τα τέλη του 2015.

“Βρισκόμαστε σε μία πραγματική κρίση”, δήλωσε ο Υπουργός Πολιτισμού και πρόσθεσε ότι έχουν αρχίσει έρευνες για να βρεθεί υποκατάστατο. Τα πρώτα πειράματα ξεκίνησαν σε πιλοτικά προγράμματα σε νυχτερινά κέντρα, όπου οι θαμώνες διασκέδαζαν πετώντας από ξηρούς καρπούς και καπάκια από μπουκάλια μέχρι και ανακυκλωμένες χαρτοπετσέτες και παλιές εφημερίδες.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τον νέο τρόπο με τον οποίο θα μπορούμε και πάλι να επιδεικνύουμε το “κιμπαριλίκι” μας γιατί, αν κάτι πλέον έχει αξία σε αυτή τη ζωή είναι το πόσο μεγάλη “ζημιά” κάνει ο καθένας στα μπουζούκια.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 28 Apr 2011. Που; BREAKING, LIFESTYLE, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC