ΕΛ.ΑΣ: Τέλος στα ληγμένα δακρυγόνα… τώρα κρεμμύδια.

Πρωτοφανής ρίψη δακρυγόνων πραγματοποίησαν χτες τα ΜΑΤ στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Η αλόγιστη χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών είχε σαν αποτέλεσμα να τελειώσουν τα αποθέματα των ληγμένων δακρυγόνων που διατηρούσε επί χρόνια η ΕΛ.ΑΣ. αφήνοντας έτσι απροστάτευτους αστυνομικούς και πολίτες (;) στο έλεος των ανεξέλεγκτων κουκουλοφόρων (;).

Ματ Σύνταγμα κρεμμύδια

Ματ Σύνταγμα κρεμμύδια

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε πως έχει ήδη προβεί σε παραγγελία δεκάδων τόνων καινούργιων ληγμένων χημικών, ωστόσο είναι αδύνατον φτάσουν έγκαιρα για την σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Ο φόβος για νέα επεισόδια είναι μεγάλος καθώς, σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ οι άγνωστοι κουκουλοφόροι έχουν ήδη επιβιβαστεί στις κλούβες και κατευθύνονται προς το σημείο της συγκέντρωσης.

Την λύση της τελευταίας στιγμής έδωσε ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας ο οποίος, προχώρησε σε κατάσχεση όλων των αποθεμάτων ξερών κρεμμυδιών της Αττικής, προκειμένου να εξοπλίσει τους άντρες του απέναντι στο πλήθος των Αγανακτισμένων. Ήδη τα κρεμμύδια έχουν τοποθετηθεί σε μεταλλικά βαρέλια της αστυνομίας και 2 διμοιρίες των ματ που φυλάνε περιμετρικά το κτίριο της βουλής έχουν ξεκινήσει την ρίψη των εναλλακτικών δακρυγόνων.

Σύμφωνα με καταγγελίες διαδηλωτών τα κρεμμύδια που πετάνε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και θα πρέπει να απαγορευτούν. Τα μάτια δακρύζουν ασταμάτητα με αποτέλεσμα να πρήζονται σε βαθμό που επιφέρουν προσωρινή απώλεια όρασης. Εκτός αυτού, πολλοί καταγγέλλουν βίαιη ρίψη μεγάλων κρεμμυδιών απευθείας προς τα κεφάλια των διαδηλωτών. Πληροφορίες λένε για έναν, μέχρι στιγμής, τραυματία με ελαφριά κάκωση κρανίου από κρεμμύδι αστυνομικού το οποίο εξαπέλυσε από τα 2 μόλις μέτρα προς το πρόσωπο του διαδηλωτή.

Περιμένουμε την επίσημη απάντηση της ελληνικής αστυνομίας.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 29 Jun 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC