Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πακέτα διακοπών με στόχο τον αφανισμό των συνταξιούχων!

Το EpicNews αποκαλύπτει υποχθόνιο σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης με στόχο την εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρώ από τους συνταξιούχους!

Βλέποντας το οικονομικό αδιέξοδο μπροστά του, το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομκών αναζητούσε εδώ και μήνες την εξεύρεση νέων πόρων και κυρίως την περικοπή των δαπανών για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Μετά από μακροχρόνιες μελέτες αποδείχθηκε πως το μεγαλύτερο «βάρος»  της οικονομίας και συνάμα τροχοπέδη για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας αποτελεί η κακομαθημένη ομάδα των συνταξιούχων.

Άτομα ανίκανα να προσφέρουν με την εργασία τους  στο κοινωνικό σύνολο, που απλά αδειάζουν τα ταμεία του κράτους με τις παχυλές συντάξεις τους και δημιουργούν ουρές σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς, από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθυστερώντας υπαλλήλους και κοστίζοντας πολύτιμες εργατοώρες στο κράτος. Άτομα που καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω τις λιγοστές θέσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στερώντας από τους εργαζόμενους νέους μερικά λεπτά ξεκούρασης, άτομα που διώχνουν την δημιουργική νεολαία από τα στέκια της με ατάκες του τύπου “Να φύγετε … Να πάτε αλλού …”  χωρίς οι ίδιοι να αναπληρώνουν τα κενά που δημιουργεί η αντικοινωνική συμπεριφορά τους!

Διακοπές για Πάντα

Διακοπές για Πάντα

Με βάση αυτά τα στοιχειά το Υπουργείο Οικονομικών εργάζεται πυρετωδώς επάνω στην ανάπτυξη ενός υποχθόνιου σχεδίου με το κωδικό όνομα “Διακοπές για πάντα“: Δωρεάν 6ήμερα πακέτα διακοπών προς όλους τους συνταξιούχους, όλων των ασφαλιστικών ταμείων, σε αγαπημένους προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Ανεξάρτητα από τον προορισμό που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος, οι παροχές και οι ανέσεις είναι οι ίδιες:

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με διατροφή,  δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής και κάθε μέρα από μια ευχάριστη (υποχρεωτική) δραστηριότητα.

Η δραστηριότητες είναι υποχρεωτικές και περιλαμβάνουν:

  • Μέρα 1η : Βungee jumping από υψόμετρο 500 μέτρων
  • Μέρα 2η : Καγιάκ σε απότομα νερά άγριων ποταμών
  • Μέρα 3η : Ελεύθερη κατάδυση σε βάθος 30 μέτρων
  • Μέρα 4η : Ανάγνωση του μνημονίου
  • Μέρα 5η : Ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο με κανονικό και εφεδρικό αλεξίπτωτο
  • Μέρα 6η : Ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο μόνο με εφεδρικό αλεξίπτωτο

Η διατροφή περιλαμβάνει τηγανητά οστρακοειδή και χοιρινά κρέατα με σάλτσες πλούσιες σε λιπαρά, μεγάλη ποικιλία παχυντικών γλυκών και άφθονο αλκοόλ.

Εαν λοιπόν είστε και εσείς συνταξιούχος τρέξτε να παραλάβετε από το ταμείο σας το κουπόνι με τον αριθμό ασφάλισής σας και ετοιμαστείτε για διακοπές…για πάντα.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 28 Jul 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC