“Σφαγή” υποψηφίων στις Πανελλαδικές. Σοκ και Δέος από τις βαθμολογίες!

Σφαγή” στους υποψήφιους Θετικής κατεύθυνσης, κατακόρυφη αύξηση των υποψηφίων που είναι κάτω από τη βάση, δραματική μείωση αριστούχων και απύθμενη πτώση των βάσεων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ δείχνουν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων που ανακοίνωσε εχτές το Υπουργείο Παιδείας.

Σφαγή Πανελλήνιες Πανελλαδικές

Η σφαγή οργανώθηκε από αφηνιασμένους εξεταστές που εισέβαλαν στις αυλές των σχολείων όπου οι μαθητές περίμεναν υπομονετικά για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων. Κραδαίνοντας ηλεκτρικά αλυσοπρίονα και φορώντας τρομακτικές μάσκες έσπειραν τον πανικό στους ανυποψίαστους μαθητές στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα καλοκαιρινής απόδρασης (από το φρενοκομείο), προσφορά του Υπουργείου Παιδείας.

Επική σφαγή τρομερών διαστάσεων ανάλογη της επιχείρησης “Σοκ και Δέος” πραγματοποιήθηκε στα Μαθηματικά και στα Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας με το 43,71% των υποψηφίων να πέφτει κάτω από την βάση. Η σφαγή συνεχίστηκε και στα Μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης με το 72,53% των υποψηφίων να είναι κάτω από την βάση!

Στη Φυσική Γενικής Παιδείας το 44,75% των υποψηφίων είναι κάτω από τη βάση φέτος, στη Φυσική Τεχνολογικής Κατεύθυνσης 2 το 75,17% ενώ στη Φυσική Θετικής Κατεύθυνσης το 41,2%.

Στα Μαθηματικά Θετικής Κατεύθυνσης το 39,21% των υποψηφίων είναι κάτω από τη βάση φέτος, έναντι 25,39% πέρυσι.

Οι υποψήφιοι που στάθηκαν τυχεροί και επέζησαν της σφαγής νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή με σοβαρά σωματικά αλλά και ψυχολογικά τραύματα σε κεντρικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, συμπληρώνοντας το μηχανογραφικό τους στο κρεβάτι του πόνου.

Αν είστε και εσείς ένας από τους υποψήφιους που γλίτωσε την σφαγή φροντίστε να υποβάλετε το μηχανογραφικό σας ως τις 28 Ιουνίου. Μετά το πέρας της ημερομηνίας οι υποβολές θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα αναγκαστείτε να ξαναζήσετε τις σκηνές φρίκης και τον επόμενο χρόνο.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 21 Jun 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC