Άπλετο φως στην υπόθεση της Siemens

Προβολέας για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση

Προβολέας για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση

Σύμφωνα με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ο Σήφης Βαλυράκης ζητάει να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της Siemens.

Αν και η έκφραση “θα πέσει άπλετο φως” έχει καταντήσει κωμικoτραγική, αυτή τη φορά φαίνεται ότι όλα θα αλλάξουν και η ταλαιπωρημένη έκφραση θα αποκτήσει την χαμένη της σημειολογία καθώς η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Χωρίς καμία αργοπορία πραγματοποιήθηκε απευθείας ανάθεση για την κατασκευή του δυνατότερου LED προβολέα Συγκεντρωμένης Δέσμης Καρφί (Spot) στον κόσμο, φωτεινότητας 10.000 Lumens!

Ο προβολέας διαθέτει προστασία κατά των καιρικών συνθηκών κατά IP67, ανθεκτική κατασκευή από τιτάνιο, χαμηλό προφίλ και εξαιρετική ένταση φωτεινότητας 10.000 Lumens με κατανάλωση μόλις 100 Watts.

Η παραγγελία του αναμένεται να κοστίσει 500.000€ στο Ελληνικό δημόσιο και η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του δεν είναι άλλη από την Siemens.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 6 May 2011. Που; ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC