Στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα! Αποκαλύψεις για ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο!

Στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα;

Σάλος έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη των στημένων παιχνιδιών στην Ελλάδα καθώς η χώρα μας μέχρι πρότινος ήταν παράδειγμα ήθους και αρχών.

Στημένα παιχνίδια

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιο παράγοντες έστηναν παιχνίδια θησαυρίζοντας εις βάρος του Αθλητικού ιδεώδες. Οι πολιτικές και δικαστικές αρχές της χώρας έχουν μείνει εμβρόντητες από το μεγάλο αθλητικό σκάνδαλο καθώς κανείς τους δεν είχε υποψιαστεί ποτέ το παραμικρό:

Δεν μπορεί. Κάποιο λάθος θα έγινε. Μάλλον πρόκειται περί παρεξηγήσεως.

Οι αθλητικοί παράγοντες και επενδυτές έχουν πέσει από τα σύννεφα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τα στημένα:

Πέσαμε από τα σύννεφα. Ήταν όλοι τους καλά παιδιά!

Η πολιτεία αδυνατεί να πιστέψει ότι υπάρχει τόση σαπίλα στον αθλητικό χώρο και υπόσχεται ότι τώρα που η βόμβα των αποκαλύψεων έσκασε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν, θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και όλα τις γνωστές μπαρούφες που ακούμε εδώ και χρόνια για παρόμοιες υποθέσεις:

Θα _____. Θα _____. Θα _____. Συμπληρώστε κενά μόνοι σας.

Τι αποκαλύπτει η έρευνα του EpicNews:

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δέκα συλλήψεις και 11 προσαγωγές για συμμετοχή σε “στημένα παιχνίδια” με το όνομα του Αχιλλέα υποκλο-Μπέου να φιγουράρει στην σχετική λίστα αυτών που θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον εισαγγελέα. Ανάμεσα τους και ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί ξεπερνάει τις 93.000 σελίδες και ήδη τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο της Αμερικής έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα γυρίσματα μίας επικής τριλογίας στα πρότυπα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Εκτός από τα στημένα αθλητικά παιχνίδια αποκαλύφθηκε και νέο-μεγαλύτερο σκάνδαλο με στημένα τηλεοπτικά παιχνίδια όπως ο Τροχός της Τύχης, η Mega Banka, το Μεγάλο Παζάρι, το Πέστο και θα γίνει αλλά και το αλησμόνητο Τρία, δύο, ένα. Οι αρχές ερευνούν αν το κύκλωμα εμπλέκεται και σε πρόσφατα τηλεοπτικά παιχνίδια με τα αποτελέσματα της έρευνας να κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Στην επιχείρηση σκούπα που διενεργήθηκε στα σπίτια των υπόπτων συμμετείχαν τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία με τα ευρήματα να προκαλούν ΣΟΚ και να ρίχνουν άπλετο φως σε αλληλένδετες υποθέσεις:

  • Βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Το γεγονός μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τελικά “Λεφτά Υπάρχουν“. Τώρα βρέθηκαν και αναμένεται να μοιραστούν στους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος.
  • Βρέθηκαν όπλα και φυσίγγια. Η ανακάλυψη τους γεννά υποψίες ότι τα άτομα του χώρου εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι οι άνθρωποι απλά είναι κυνηγοί και τα όπλα ήταν για να σκοτώνουν μπεκάτσες και ορτύκια.
  • Βρέθηκαν 7 σοκοφρέτες, 5 σακουλάκια πατατάκια (με ρίγανη), 24 συσκευασίες χαρτί υγείας (το απαλό με το ταλκ) και 1 κιλό παστουρμάς. Τα ευρήματα δείχνουν ότι η διατροφή με junk food οδηγεί στην τουαλέτα πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του EpicNews οι εμπλεκόμενοι θα κριθούν αθώοι λόγω αμφιβολιών, τα στημένα παιχνίδια θα συνεχίσουν να υπάρχουν, κάποιοι θα συνεχίσουν να θησαυρίζουν και οι ανεγκέφαλοι κάφροι “φίλαθλοι” θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο για να βρίζονται και να δέρνονται μεταξύ τους.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 23 Jun 2011. Που; BREAKING, ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC