Οχυρώνουν την βουλή ενάντια στους Αγανακτισμένους

Σε φρούριο μετατράπηκε η βουλή

Σε φρούριο μετατράπηκε η βουλή

Σε φρούριο μετατράπηκε το κτίριο της βουλής, από το πρωί της Τετάρτης, μετά από εντολή του προέδρου, Φίλιππου Πετσάλνικου, με σκοπό να αποφευχθεί ενδεχόμενη εισβολή των Αγανακτισμένων μέσα στο κτίριο.

Μονάδες του στρατού ξηράς σήκωσαν τείχος από αμμόσακους περιμετρικά της βουλής ενώ ομάδες των ειδικών δυνάμεων έχουν τοποθετηθεί σε κάθε γωνία. 8 αυτόματα οπλοπολυβόλα των 50 cal θα αντιμετωπίσουν τυχόν επίθεση του πλήθους, ενώ 4 αντιαεροπορικά πυροβόλα των 40 χιλιοστών τύπου Μπόφορ θα προστατεύσουν τους βουλευτές σε περίπτωση που οι Αγανακτισμένοι, με κάποιον τρόπο, επιχειρήσουν επίθεση από αέρα (φήμες ακούγονται για τεράστιους καταπέλτες με τους οποίους οι Αγανακτισμένοι-καμικάζι θα εκτοξεύονται στα παράθυρα της βουλής).

Όλοι οι βουλευτές, τέλος θα προβούν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της σαλμονέλας (καθώς αναμένεται καταιγισμός αυγών) και θα μετακινούνται από και προς την βουλή με μόνο Μ113, τα γνωστά παπάκια.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 15 Jun 2011. Που; BREAKING, ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC