Η προφυλάκιση Μπέου και το PrisonBeos η νέα τηλεοπτική σειρά της FOX

Η προφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου δίνει μία αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια οδηγώντας πολλούς δημοσιογράφους στον κουβά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πόνταραν στο Έξω ημίχρονο – Έξω τελικό ωστόσο ο Μπέος φαίνεται πως τους την έσκασε έστησε για ακόμα μία φορά. Πλέον, το Προφυλακιστέος ημίχρονο – Έξω τελικό παίζεται με την ελάχιστη δυνατή απόδοση και χαρακτηρίζεται ως στανταράκι από τους ειδικούς του παράνομου στοιχήματος.

Η συγκλονιστική εξέλιξη της υπόθεσης κίνησε το ενδιαφέρον μεγάλων τηλεοπτικών studio από το εξωτερικό και ήδη έχει φτάσει στην Αθήνα κλιμάκιο της Fox Broadcasting Company με σκοπό την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού Βόλου και του ιδιωτικού σταθμού. Στόχος της FOX είναι η δημιουργία ενός sequel του Prison Break αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, με τίτλο PrisonBeos.

PrisonBeos Μπέος

Η πλοκή της σειράς στηρίζεται στην ικανότητα του πρωταγωνιστή να στήνει τα πάντα και αναμένεται να ξεπεράσει σε θεαματικότητα ακόμα και το Prison Break, υποστηρίζουν οι αναλυτές της FOX.

Μόλις πέσουν οι υπογραφές θα ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα της σειράς με το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο να βγαίνει στον αέρα στα τέλη Οκτωβρίου περιλαμβάνοντας γνωστούς quest stars όπως τους Μάκη Ψωμιάδη και ΠατέραΜαρινάκη.

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 28 Jun 2011. Που; BREAKING, ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC