Συνελήφθησαν οι διαχειριστές του EpicNews. Διαδώστε το!

Οι δεκάδες συγκλονιστικές αποκαλύψεις του EpicNews που συντάραξαν την ζωή του μέσου Ελληνα, φέρνοντας στο φως την αλήθεια που κάποιοι προσπαθούσαν να κρύψουν, φαίνεται πως ενόχλησαν το κατεστημένο της χωράς με αποτέλεσμα την σύλληψη των διαχειριστών της δημοφιλούς ιστοσελίδας!

Free EpicNews

Τα μεγάλα M.M.E, φερέφωνα του κατεστημένου, αλλά και οι πολυεθνικές φαίνεται πως κερδίζουν την μάχη απέναντι σε μια ανεξάρτητη φωνή που συσπείρωσε τον μέσο Έλληνα χρήστη του internet.

Οι αποκαλύψεις και τα αποκλειστικά δημοσιεύματα της δημοσιογραφικής ομάδας μας προφανώς στάθηκαν εμπόδιο στην συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης του Ελληνικού λαού και η ανεξάρτητη φωνή του EpicNews έπρεπε να σωπάσει με κάθε τρόπο!

Στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για τη πάταξη της «Ελευθερίας του Τύπου μέσω Διαδικτύου», διενεργήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος των δυο (2) ημεδαπών διαχειριστών του EpicNews!

Το μοναδικό μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του EpicNews που παραμένει ασύλληπτο και επιμελείται την αρθρογραφία αυτού του δημοσιεύματος συνεχίζει τον άνισο αγώνα για την απελευθέρωση των διαχειριστών και την συνέχιση του ιερού έργου της πληροφόρησης.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις αποκλειστικές ειδήσεις του EpicNews που συγκλόνισαν το πανελλήνιο:

Αγαπητέ αναγνώστη, συνάδελφε, συναγωνιστή. Στήριξε το EpicNews με όποιο τρόπο μπορείς!

Κάνε LIKE στην σελίδα του Epicnews στο Facebook, κάνε follow στο λογαριασμό του EpicNews στο twitter.

Διέδωσε το μήνυμα και συνέβαλε στην ενδυνάμωση του EpicNews. ‘Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε… για μία ενημέρωση χωρίς όρια, για μία ενημέρωση χωρίς φίμωτρο, για τις ειδήσεις που μας αξίζουν!

Καταχωρήθηκε από:
Πότε; 10 Aug 2011. Που; ΕΛΛΑΔΑ.
Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us on Facebook
Disclaimer: Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. SEO SC